3 januari 2015

About me

tessanijs_about_meHoi, welkom op mijn blog! Ik ben Tessa, 22 jaar en geboren in Eindhoven. Ik studeer Communicatie: International Event, Music and Entertainment Studies aan de Fontys Academy for Creative Industries in Tilburg. Na twee jaar met plezier in Tilburg te hebben gewoond voor mijn studie, ben ik in het derde jaar naar Amsterdam vertrokken voor mijn stage. Na mijn stage ben ik de Minor Event op mijn eigen school in Tilburg gaan volgen, waarmee ik met een groepje naar Sri Lanka ben geweest om daar iets moois neer te zetten. Inmiddels zit ik in mijn afstudeerjaar en ben ik bezig met mijn afstudeerstage, spannend!

Ik ben een echte shopaholic die gek is op fotografie. Mijn grote liefde is Nutella, ik ben liever lui dan moe en ben verliefd op sokken met diertjes. Shoppen, regen (als ik binnen zit), eten, reizen en mijn hond Guus zijn dingen waar ik gek op ben (of van word). Berlijn en Londen bezoek ik mega graag, maar New York en Las Vegas hebben een plekje in mijn hart veroverd. Verder ben ik als de dood voor spinnen, sport ik sporadisch en droom ik van een vakantie naar Australië (Hey mate!).

Meer weten over mijn blog Fantestisch? Kijk dan even op de ‘About tessanijs.com‘ pagina!