In Fashion on
20 april 2017

Bali hoop oorbellen via Etsy

Bali hoop oorbellen via EtsyDe zogenoemde ‘bali hoop oorbellen’ zijn razend populair. Waar het eerst de simpele ringetjes waren, hangt er nu wat leuks aan. Voor degenen die ook op zoek zijn naar mooie, en vooral ook betaalbare bali hoop oorbellen heb ik een tip: Etsy! Benieuwd naar de verkoper waar ik ze van heb gekocht?

Bali hoop oorbellen via EtsyIk heb ontzettend kleine oren. Nou vind ik dat normaal geen probleem, maar sinds ik de ringetjes trend eenmaal leuk vond was het af en toe toch irritant! De meeste ringetjes (met of zonder leuke versieringen) zijn rond de 10-15mm, en dat is voor mijn oor toch wel redelijk groot. Van de onversierde ringetjes heb ik normaal 5mm, dan pas zit hij strak om mijn oorlel. Kun je nagaan hoe kleine oren ik heb. 😉

Ik was dus op zoek naar kleine, bali hoop oorbelletjes. Ik zag ze veel op webshops maar daar vond ik ze allemaal toch redelijk prijzig. Bij een spontane rondneus sessie op Etsy kwam ik plots de bali hoop oorbellen tegen van de verkoopster ‘The Boho Minimalist’. Een Nederlandse verkoopster (dus lage verzendkosten en snelle levering!). Zij verkoopt ontzettend veel verschillende ringetjes, maar ook genoeg andere sieraden. Die van mij zijn 10mm, en omdat er wat versiering aan hangt vind ik ze qua grootte wel kunnen! Ik ben erg blij met mijn nieuwe bali hoop ringetjes en hoop dat ze lang mooi blijven.

Hier is een link naar de verkoper op Etsy!

Don’t forget to follow me!
Bloglovin | Instagram | Twitter | Facebook

Previous Post Next Post

You may also like

Leave a Reply