In Beauty on
3 maart 2017

Lush Mask Of Magnaminty

Lush Mask Of MagnamintyMask of Magnaminty was mijn eerste echte aankoop van Lush. Hij is dan ook al een flinke tijd favoriet, maar toch had ik er nog nooit een review over geschreven. Ik vond dat het tijd was om daar verandering in te brengen, omdat jullie die masker wellicht ook wel helemaal geweldig vinden! Lezen jullie mee?

Lush Mask Of MagnamintyLush: Mask of Magnaminty

Dit is wat Lush zelf over het masker zegt:
“Diepe reiniging voor je gezicht, nek en rug. Precies wat je nodig hebt, als je echt, echt schoon wilt zijn. Natuurlijke kleisoorten trekken al het vuil uit je poriën, honing en goudsbloem genezen je huid, gemalen adukibonen verwijderen je dode huidcellen. Pepermuntolie stimuleert je bloedsomloop en is extra fris. Breng aan op een schone huid en laat het tien tot vijftien minuten in trekken. Maak daarna je vingers vochtig en masseer nog even met ronddraaiende bewegingen voor een extra scrub. Afspoelen met lauw warm water.”

Lush Mask Of MagnamintyOp de achterkant van de pot vind je wat meer informatie zoals hoe je dit product kunt gebruiken, wie het heeft gemaakt (vind ik altijd erg leuk!) en tot wanneer het houdbaar is. Er wordt natuurlijk gewerkt met allemaal verse ingrediënten, dus de producten zijn maar beperkt houdbaar. Dat is dan ook meteen het enige negatieve dat ik over de producten te zeggen heb. Ik koop eigenlijk bijna nooit een grote pot, omdat ik die nooit op krijg voor de uiterste houdbaarheidsdatum. Ik gebruik dit product alleen op mijn gezicht, maar het is ook geschikt voor je nek en rug.

Lush Mask Of MagnamintyNiet schrikken: dit is hoe het product er uit ziet! 😉 Het heeft een lieflijk groene kleur, met allemaal donkere stukjes erin. Deze stukjes zorgen voor een lichte scrub wanneer je het masker met ronddraaiende bewegingen verwijderd. Ook ruikt het masker stiekem best lekker, echt fris naar pepermunt met een hint van klei. Ik kan begrijpen dat sommigen dit masker vies vinden ruiken, maar ik vind hem wel fris! Er wordt geadviseerd om het masker zo’n 10 tot 15 minuten te laten inwerken, maar ik moet eerlijk bekennen dat ik me er vaak schuldig aan maak dit veel langer te doen. Puur omdat hij zo lekker fris aanvoelt op je gezicht!

Lush Mask Of MagnamintyMijn huid voelt ontzettend fris en schoon aan na dit masker! Ik kan niet zeggen dat het bij mij echt een goede werking heeft op puistjes, want hier heb ik tegenwoordig niet meer zo’n last van. Wel maakt het masker de huid erg zacht. Ik raad je wel aan om na het masker een hydraterende crème aan te brengen, omdat dit masker (zeker in de winter) je huid wat droger kan maken.

Gebruiken jullie producten van Lush? Zo ja, welke is je favoriet?

Don’t forget to follow me!
Bloglovin | Instagram | Twitter | Facebook

Previous Post Next Post

You may also like

Leave a Reply