In Beauty on
20 maart 2017

Lush Tea Tree Toner Water & Grease Lightning

Lush Tea Tree Toner Water & Grease LightningIn mijn vorige post over Lush konden jullie al lezen dat ik helemaal fan ben van dit merk. Het idee dat alles vers en natuurlijk is spreekt me bij Lush erg aan, en ik merk ook dat mijn huid er goed op reageert! Ik heb inmiddels weer een aantal nieuwe producten aangeschaft waarvan ik er vandaag twee wil laten zien. Namelijk de Lush Tea Tree Toner Water en de Grease Lightning Spot Treatment!

Lush Tea Tree Toner Water & Grease LightningLush Tea Tree Toner Water

Wat Lush zelf zegt over dit toner water:
“Hou je huid schoon en fris. Tea Tree heeft een anti-bacteriële werking, en werkt dus tegen de bacterieën die puistjes veroorzaken. Grapefruit is rijk aan vitamines en heeft een licht verstrakkend effect op je huid. Jeneverbes werkt ontstekingsremmend en houdt je huid zuiver en fris. Gebruik tussendoor om je huid te verfrissen of om laatste restjes reiniger of make-up te verwijderen.”

Ik vind de spray redelijk grof spuiten, het is geen fijne mist. Daardoor belanden er best grote druppels op mijn gezicht, en moet ik het daarna alsnog uitsmeren met mijn handen. Vind ik zelf niet een groot probleem, maar wellicht iets om rekening mee te houden wanneer je dit product aanschaft. Verder vind ik deze toner water van Lush erg lekker ruiken! Na het aanbrengen heb ik echt een fris gevoel, iets wat ik wel verwacht van een toner. Ik merk niet per se veel verschil in puistjes met gebruik van dit product.

Lush Grease Lightning Spot Treatment

Wat Lush zelf zegt over dit product:
“Een krachtige combinatie van ingrediёnten die sterk werken op puistjes zonder de huid er omheen aan te tasten. We gebruiken een infusie van rozemarijn, tijm en tea tree – bekend om hun antibacteriële en ontstekingsremmende eigenschappen. Dit combineren we weer met druivensap, dat rijk is aan antioxidanten. Grease Lightning bevat verder nog toverhazelaar, dat ontstekingen remt en huidirritaties verzacht. Breng aan zodra je een puistje de kop op voelt steken, voorkomen is beter dan genezen.”

Met ingredienten als Fair Trade en Biologische Aloë vera-gel die kalmeert en verzacht, Carrageenextract dat hydrateert en verdikt en Lavendelolie dat in balans brengt en rustgevend werkt is dit zeker een fijn product voor op puistjes!

Lush Tea Tree Toner Water & Grease LightningDit is hoe het product eruit ziet, het is een beetje troebel geel. Wanneer je het aanbrengt op een puistje droogt het vrij snel en hard op. Ik zou dit dus niet over je gehele gezicht smeren, want dan kun je niet meer bewegen. 😉 Wel is dit het teken dat het de puistjes dus uitdroogt! Ik merk dat wanneer ik dit ’s avonds op een puistje smeer, hij de ochtend erna al een stukje kleiner is en vooral ook minder rood. Even afspoelen en je bent klaar voor de dag.

Ik ben blij met deze producten en zal ze ook zeker allebei opmaken. Grease Lightning is echt fijn om puistjes uit te drogen en sneller te laten verdwijnen! De Tea Tree Toner Water is ook prettig, maar wanneer deze op is ga ik toch een andere variant uitproberen. Breath of Fresh Air misschien? 🙂

De Lush Tea Tree Toner Water (100g) is te koop voor €6,95 en de Lush Grease Lightning Spot Treatment (45gr) kost €9,95.

Wat is jouw favoriete product van Lush?

Don’t forget to follow me!
Bloglovin | Instagram | Twitter | Facebook

Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Emma

    Zien er fijne producten uit! Ik heb enkel de lip scrub, maar die vind ik wel heel fijn!

    21 maart 2017 at 11:07 Reply
  • Leave a Reply