In Fashion on
24 april 2017

New in: Dr. Martens 1460 Smooth

New in: Dr. Martens 1460 SmoothEin-de-lijk heb ik ze! De Dr. Martens 1460 spookten al een aantal maanden in mijn hoofd. Maar omdat ik het prijskaartje zo vond tegenvallen (lees: โ‚ฌ165,-) kocht ik ze toch telkens niet. Nadat ik voor de zoveelste keer op Pinterest naar ‘Dr. Martens outift’ zocht besloot ik dat het genoeg was en ik ze gewoon moest kopen. Dus ging ik naar de Dr. Martens winkel in Amsterdam!

New in: Dr. Martens 1460 Smooth

New in: Dr. Martens 1460 Smooth

New in: Dr. Martens 1460 Smooth

New in: Dr. Martens 1460 SmoothIk ben zรณ blij met mijn nieuwe boots! Met Dr. Martens is het echt een gevalletje van ‘either you hate them or you love them’, en ik kan wel begrijpen waarom. Het blijven natuurlijk redelijk lompe schoenen. Maar met een panty en een leuk jurkje kun je ze gemakkelijk wat minder lomp laten lijken. Ze geven elke outfit een wat stoerdere touch! Ik heb totaal geen last met inlopen, iets waar ik (na het lezen van horror verhalen) wel een beetje bang voor was. Bij mij liepen ze vanaf het begin meteen goed (lang leve smalle voeten, haha) en een dagje stad overleef ik er al makkelijk mee. Binnenkort kunnen jullie natuurlijk wat outfit posts verwachten met mijn nieuwe Dr. Martens! ๐Ÿ™‚

Wat vinden jullie van Dr. Martens?

Don’t forget to follow me!
Bloglovin | Instagram | Twitter | Facebook

Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Chelsey

    Wat zijn ze gaaaf! Ik wil ook nog graag zulke Dr. Martens, maar ben ook altijd bang met het inlopen haha. Gelukkig viel dat bij jou mee!

    24 april 2017 at 18:08 Reply
  • Leave a Reply