In Lifestyle on
14 augustus 2017

Telefoon accessoires van Hoesjes Outlet

Telefoon accessoires Hoesjes OutletJe zou kunnen stellen dat ik een aardige hoesjes verslaving heb. Ik gok dat ik er zeker zo’n 20 in de kast heb liggen, allemaal voor mijn iPhone 6s. Mijn telefoon is echt mijn alles dus ik vind het wel belangrijk dat hij goed beschermd is. Na een tijd verslijten hoesjes helaas toch wel een beetje, dus ik besloot dat het tijd was voor wat nieuwe exemplaren! Die vond ik bij Hoesjes Outlet.

Telefoon accessoires Hoesjes OutletNiet alleen voor de iPhone 6(s) hebben ze ontzettend veel hoesjes (hier), ook voor alle andere telefoons is genoeg keuze. Wellicht dat ik een beetje laat aankom met mijn marble liefde, maar toen ik dit hoesje zag moest ik hem hebben. Wat dit hoesje anders maakt dan degene die ik al heb, is dat deze een stuk steviger en dikker voelt! Ook zit hij echt om de rand van je telefoon heen, dus de randjes zullen ook niet beschadigen.

Telefoon accessoires Hoesjes Outlet“Donut care”? 😉 Ze verkopen ook ontzettend veel doorzichtige hoesjes bij Hoesjes Outlet. Ik zag deze met donuts en kreeg spontaan honger! Deze gaat zeker veel gebruikt worden.

Telefoon accessoires Hoesjes OutletNaast twee hoesjes koos ik ook nog voor een extra dikke screenprotector van Haweel. Toen ik mijn oude screenprotector eraf haalde schrok ik best wel haha, helemaal vol barsten en hondenhaar. Tijd voor een nieuwe dus…

Telefoon accessoires Hoesjes OutletDe inhoud van zo’n pakketje? Doekjes om je scherm mee schoon te maken, gebruiksaanwijzing, stickers voor vuil en natuurlijk een nieuwe screenprotector. Mijn scherm is in ieder geval weer even als nieuw en beschermd tegen vallen en krassen.

Hoesjes Outlet is een fijne website voor allerlei telefoon accessoires. Er zijn al hoesjes te koop vanaf €9,99. Het is fijn dat ze gratis verzenden en je de bestelling binnen 1-2 werkdagen in huis hebt.

Don’t forget to follow me!
Bloglovin | Instagram | Twitter | Facebook

Previous Post

You may also like

1 Comment

  • Chelsey

    Leuke hoesjes!

    14 augustus 2017 at 15:38 Reply
  • Leave a Reply