In Personal on
9 augustus 2017

Terug van weggeweest!

SolarHet lijkt (en is) alweer een aantal maanden geleden dat ik een laatste artikel online zette. Er zijn in die maanden een aantal dingen gebeurd waardoor bloggen voor toen even op een laag pitje kwam te staan. Ik heb besloten dat dat lang genoeg heeft geduurd en wil de draad weer rustig gaan oppakken! Wel is het nu natuurlijk vakantie en wil ik daar ook een beetje van genieten, maar af en toe een artikeltje tikken is wel fijn.

Ik heb net een weekend Solar achter de rug en het was echt top! Voor degene die het niet kennen, het is een festival in Roermond. Gezellig met vrienden, veel oude bekenden tegen gekomen, goede muziek en fijne sfeer. Het was de eerste keer Solar met camping, maar dit ga ik volgend jaar zeker weer doen! Vrijdag hebben we een goed feestje op de camping gehad, zaterdag de eerste dag festival waar het helaas wel af en toe heeft geregend, maar niets wat een poncho niet kon redden. 😉 Zondag hebben we mega lekker weer gehad en hebben we het flink warm gehad (zelfs met korte broek). Maandag kwam ik in ieder geval goed moe thuis, dus dat stond voor een goed weekend haha.

Verder ben ik een aantal weken terug afgestudeerd van mijn opleiding Communicatie: International Event, Music and Entertainment Studies op het HBO. Ik moet ik nu nog steeds een keuze gaan maken tussen mijn master in Tilburg of Amsterdam… Die beslissing wil ik deze week gaan maken, zodat ik me ook kan inschrijven voor de intro week! De komende weken geniet ik nog even van de zomervakantie. Ook heb ik nog een aantal leuke festivals op de planning staan. Ik gok dat de vakantie zo voorbij is..

Voor nu kunnen jullie dus af en toe weer een artikeltje verwachten!

Don’t forget to follow me!
Bloglovin | Instagram | Twitter | Facebook

Previous Post Next Post

You may also like

Leave a Reply